Slide 1

Mi kell a munkavállalónak?

Mi megkérdeztük, ti elmondtátok.
Munkahelyi Körkép kérdőívünk eredményei átfogó képet mutatnak arról, mire is van igazán szüksége a munkavállalóknak - legyen szó beosztottakról, közép- vagy felsővezetőkről.

Hiszünk abban, hogy a legjobb döntéseket közösen hozzuk meg. Ezért határoztuk el, hogy kérdőívet készítünk, amelyet kifejezetten nektek és értetek szántunk. Fontos volt számunkra, hogy ti mondjátok el, mire van szükségetek, hiszen a legjobban ti ismeritek a saját igényeiteket, ti látjátok pontosan, milyen területeken kellene még tanulni, fejlődni.

Most pedig örömmel osztjuk meg veletek a Munkahelyi Körképünk eredményeit, amely átfogó képet nyújt a válaszokról, a felmerült igényekről és javaslatokról, amelyeket ti, a munkavállalók osztottatok meg velünk.

Töltsd le te is az eredményeket, és tudd meg, mire van szüksége a munkavállalóknak!

Lépj te is az önfejlesztés útjára!

Kérdőívünk eredményei alapján egyértelműen kiderült, hogy magas az igény az önfejlesztésre. A személyes és szakmai fejlődés létfontosságú a sikeres karrierhez és boldog munkahelyi élethez – ehhez szeretnénk támogatást nyújtani hamarosan induló, online önfejlesztő tanfolyamokat kínáló e-learning oldalunkkal.

Fedezd fel rejtett képességeidet és fejleszd soft skilljeidet, amelyekre életed minden területén, bármilyen helyzetben szükséged van.

 

Nincs időd, hogy elvégezz egy személyes jelenlétet megkövetelő tanfolyamot?

Rugalmas online tanfolyamainkat saját ütemedben végezheted el. Így beillesztheted az önfejlesztést elfoglalt életmódodba anélkül, hogy más fontos teendőidet kellene feláldoznod.

Nehezen motiválod magad arra, hogy valóban dolgozz a személyes fejlődéseden?

Nálunk megleled az inspirációt, hogy folyamatosan lendületben maradj! Online tanfolyamaink izgalmas tartalommal és feladatokkal segítenek átlendülni a motivációvesztés akadályán.

Nem tudod biztosan hogyan kezdj neki az önfejlesztésnek és melyik irányba indulj el?

Hamarosan induló weboldalunkon megtalálod az eszközöket, amelyek segítenek céljaid kitűzésében és a helyes irány kiválasztásában. Bízz bennünk, és engedd, hogy elvezessünk a sikeres önfejlesztés felé!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess tanfolyamaink indulásáról!

Az Aquilone Learningen:

✔ Saját fiókot regisztrálhatsz

✔ Folyamatosan nyomon követheted a haladásod

✔ A tanfolyamokat beiratkozást követően örökké eléred

✔ A tananyagok mellé inspiráló és motiváló extra tartalmakat kapsz.

✔ Ha elakadsz vagy kérdésed merül fel, support csapatunk a rendelkezésedre áll.

Szeretettel várunk!