Slide 1

Küldetésünk

A szervezetre, mint élő organizmusra tekintünk, és munkamódszerünk is ehhez igazodik. Lépésről lépésre haladunk, olyan új képességek megépítésében veszünk részt, amelyeket az adott közeg, kultúra a legjobban és leggyorsabban tud hasznosítani, és amelyek a jövőben is értékesek és hasznosak lesznek a szervezet számára.

Pozitív pszichológiai alapon dolgozunk, azt keressük, hogyan lehet energiát találni a fejlődéshez, örömet találni a változásban. Mérhető eredményekre törekszünk és arra, hogy transzparens legyen a fejlesztési folyamat minden eleme. Csak a szükséges és elégséges terhelésnek tesszük ki a szervezetet – a kevesebb néha több! Fontos, hogy a résztvevők számára jelentéssel bíró események történjenek csak, egyetlen felesleges alkalommal se terheljük őket, de kapjanak meg minden segítséget, lehetőséget, ami indokolt.

Folyamatosan tanulunk, és a szakma szigorúan vett kereteiből kilépünk, hogy Megbízóinknak széles körű, profi szolgáltatást nyújthassunk.

Ismerj meg minket!

Képtelenség lenne csupán néhány mondatban elmesélni, mit is csinálunk, miért szeretjük szenvedélyesen a munkánkat, és miben tudjuk támogatni az ügyfeleinket. Úgyhogy meg sem próbáljuk – inkább hallgasd meg a csapatunkkal készült podcast-sorozatot, amiben részletesen mesélünk mindarról, ami fontos a számunkra, és ami – reméljük -, hogy téged is inspirál arra, hogy elindulj a változás felé vezető úton!