Slide 1

Fáklyavivő Vezetésfejlesztés

Vezetőként a Te feladatod, hogy megtaláld a legjobb utat a halmozódó akadályok, veszélyek és szédítő lehetőségek között - de nem maradsz egyedül a kihívással! Bár te világítod meg az utat, programjainkat segítenek, hogy csapatoddal kiegészülve partnerként haladhass a cél felé.

Teljes körű vezetői programunk egyedülálló lehetőséget kínál neked és csapatodnak, szervezetednek. Átfogó tréningjeink és workshopjaink támogatják az egész szervezetet átható változást és fejlődést, és segítenek, hogy kiemelkedő vezetővé válj. Emellett egyéni fejlesztési programokat is választhatsz, amelyek a te konkrét vezetői problémáidra fókuszálnak és segítenek azok hatékony megoldásában.

Interaktív és inspiráló tréningjeink során olyan eszközöket és technikákat sajátíthatsz el, amelyek javítják a vezetői képességeidet, erősítik a csapatodat és növelik ez eredményességet. Vezetőként a Teal szemlélet erejével, a K2K Emocionando módszertan innovatív megközelítésével és a vezetés neurológiájának ismeretével felvértezve hatékonyan navigálhatsz a változások hullámain és felépítheted a sikeres jövőt.

Frederic Laloux A jövő szervezetei című könyvében (melynek kizárólagos magyarországi kiadója és forgalmazója az Aquilone Training Kft.) írja le a szervezetekben – és az emberiség történelmében is – megfigyelhető együttműködési formákat.

Öt szintet határoz meg, melyekhez színeket társít; a mai gyorsan változó, komplex és kiszámíthatatlan világban azok a szervezetek a legsikeresebbek, amelyek az általa Tealnek nevezett működési formát alkalmazzák. Jó példa erre az amerikai AES energia-szolgáltató nagyvállalat és alapítói, Roger Sant és Dennis Bakke, akik ebben a szellemiségben tették sikeressé a céget.

A spanyol K2K Emocionando fejlesztői csoport világszerte több, mint 1000 vállalatot kísért a Teal átalakulásban, sikerrel. Akár a csőd széléről hoztak vissza szervezeteket, már fél év alatt megmutatkozó eredményekkel. Az ő gyakorlati tudásuk, tapasztalatuk és módszertanuk a legkidolgozottabb Európában – erős üzleti szemléletű, pragmatikus megközelítéssel dolgoznak.

Toldi Zsuzsanna, az Aquilone Training Kft. tulajdonosa és vezető tanácsadója hazánkban egyedüliként vett részt és sajátította el ezt a módszert a K2K szervezetfejlesztői képzésén.

A vezetés neurológiája az agy működésének megértésére és az emberi viselkedés befolyásolására fókuszál. Kiindulási pontja az agykutatáson alapuló SCARF modell, amely  feltárta, hogy az agy minden helyzetben 5 dimenziót monitoroz: a státuszt, a bejosólhatóságot, az autonómiát, a kapcsolódást és az igazságosságot, az adott helyzetet pedig veszélyként vagy jutalomként észleli.

A SCARF modell megértése segíthet a vezetőknek abban, hogy hatékonyan kezeljék a különböző helyzeteket és munkakörnyezeteket. Figyelembe véve az agy működését és az öt dimenzió fontosságát, a vezetők képesek lehetnek a dolgozók motiválására, a hatékonyabb kommunikációra és a pozitív munkahelyi légkör kialakítására, ami hozzájárulhat a munkatársak teljesítményének és elégedettségének növeléséhez.

Slide 1
Egyéni támogatás - Vezetői coaching

A coachingban a jövődet álmodod, tervezed és építed, mi pedig együttműködünk veled ebben az izgalmas utazásban. Nálunk mindig a te sikered és fejlődésed kerül a középpontba, de nem csak téged tekintünk fontosnak - számunkra az is lényeges, hogy a veled történő változások és felmerülő igények milyen hatással vannak a csapatodra.

A coaching folyamatának tempóját és rendszerességét a saját belső ütemed határozza meg. Hiszünk abban, hogy a tiszta figyelem és a jó kérdések az eredményes coaching alapjai. Ám mi nem csak kérdezünk, hanem ha szükséged van rá, megosztjuk saját tapasztalatainkat – akár a saját életünkből is –, és ha értékes tudást vagy ajánlást tudunk nyújtani számodra, szívesen megteszünk!

Számíthatsz rá, hogy támogató társad leszünk ezen az úton. Hiszünk a szívből végzett munka erejében, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsuk neked.

Slide 1
Rendszerjáték - az alternatív megoldás

Bizonyára veled is előfordult már olyan gyötrő helyzet, amikor nem tudtál előre haladni a megoldás felé. Elakadtál, és úgy érezted, hiányzik a puzzle egy darabja, vagy egyszerűen nem volt tiszta a kép a helyzetről. Vagy lehet, hogy nem is tudtad pontosan, mit szeretnél, vagy hogy mi zajlik benned.

Az általunk kínált, családállításon alapuló Rendszerjátékkal lehetőséged nyílik betekintést nyerni, megoldásokat találni és energiát meríteni. Ez a módszer segít felkészülni helyzetekre, megérteni a dinamikákat magadban és a környezetedben. A Rendszerjátékban Te vagy a főszereplő, és minden más résztvevő hozzáértő játékos, akik kizárólag a te játékoddal foglalkoznak.

Éld át és tapasztald meg ezt a különleges és hatékony módszert. A Rendszerjáték segítségével új perspektívákat nyithatsz meg, és felfedezheted azokat az erőforrásokat, amelyekre szükséged van a változáshoz.

Slide 1
Nem vagy biztos, mire lenne szükséged?

Foglalj időpontot ingyenes konzultációnkra és segítünk megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást!