VISSZAJELZŐ KULTÚRA

Célkitűzések

Természetes működési módszerré tesszük a visszajelzést a résztvevők számára, amivel elősegítjük egy támogatóbb, egyben hatékonyabb munkahelyi kultúra kialakulását.

Elméleti háttér, modellek

  • A visszajelzés 3 szintje     
  • A konstruktív visszajelzés 5 lépéses modellje

A tréning erdeményeként a résztvevők

  • Könnyebben állnak hozzá a visszajelzés adáshoz, nem annyira tartják már „feszkósnak”, hanem inkább a lehetőségnek arra, hogy megoldjanak egy problémát, vagy, hogy segítsenek egy kollégának.      
  • Elsajátítanak egy konkrét struktúrát, l nehéz helyzetekben kezelésére      
  • Többféleképpen tudnak dicsérni és elismerést adni, mint korábban, és ha eddig még nem tették gyakran, megértik azt is, hogy ez miért fontosabb, mint a „konstruktív visszajelzés.”     
  • Összességében, nagyobb hatással tudnak lenni, mások viselkedésére, és toleránsabb lesznek akkor is, ha más szeretne rájuk hatással lenni.

Kultúrafejlesztő hatás

A visszajelző kultúra program kultúrafejlesztő hatása különösen erős tud lenni akkor, ha egy csapat tagjai együtt vesznek rajta rész. Ilyenkor a visszajelző kultúra egy-egy csapaton belül bottom-up folyamatként erősödik.

Szolgáltatásaink online is elérhetőek, beszélgessünk!

A jövő szervezetei könyv

Frederic Laloux A jövő szervezetei című művében foglalta össze a teal működés alapvetéseit. A könyv magyar nyelvű verziójának kizárólagos magyarországi kiadójaként büszkék vagyunk arra, hogy a kiadvány immár második kiadását is egyre növekvő érdeklődés mellett forgalmazhatjuk.

Teal közösség

Csatlakozzon hozzánk Ön is!

A csoportnak havi rendszerességgel találkozókat is szervezünk, illetve hírlevél formájában értesítünk minden feliratkozót a témával kapcsolatos aktualitásokról.