Slide 1

Fáklyavivő Vezetésfejlesztés

Vezetőként a Te feladatod, hogy megtaláld a legjobb utat a halmozódó akadályok, veszélyek és szédítő lehetőségek között - de nem maradsz egyedül a kihívással! Bár te világítod meg az utat, programjainkat segítenek, hogy csapatoddal kiegészülve partnerként haladhass a cél felé.

Bármilyen vezetői szinten is dolgozz, fejlesztési programjaink a Teal szemlélet,
valamint a K2K Emocionando módszertanának alkalmazásával támogatnak céljaid elérésében. Komplett, a teljes szervezetre kiterjedő vezetésfejlesztési programunk
mellett egyéni, adott vezetői problémákra fókuszáló tréninget is választhatsz.

Slide
Toldi Zsuzsanna
Az Aquilone szakmai vezetője

Egy konstruktív szervezetben a vezetők építők, mentorok, akik a maguk emberi-szakmai-vezetési tapasztalatával segítik egymást és a kollégákat abban, hogy:

✔ megbirkózzanak a kihívásokkal,
✔ a lehető legmagasabb szinten teljesítsék a feladataikat,
✔ és nyitottságukkal, ötleteikkel, valódi figyelmükkel a legjobb utak megtalálásában is partnerei legyenek a kollégáiknak, a szervezetnek.

A Teal konstruktív, eredményfókuszú megközelítés, melyben az alkalmazott gyakorlatok minden vezetői szinten támogatják az emberek felnőtt, felelős együttműködését, amely nélkülözhetetlen a komplex problémák megoldásához, a szervezet magas minőségű működéséhez, eredményességéhez

Slide
Frederic Laloux
A jövő szervezetei szerzője

Frederic Laloux A jövő szervezetei című könyvében (melynek kizárólagos magyarországi kiadója és forgalmazója az Aquilone Training Kft.) írja le a szervezetekben – és az emberiség történelmében is – megfigyelhető együttműködési formákat.

Öt szintet határoz meg, melyekhez színeket társít; a mai gyorsan változó, komplex és kiszámíthatatlan világban azok a szervezetek a legsikeresebbek, amelyek az általa Tealnek nevezett működési formát alkalmazzák. Jó példa erre az amerikai AES energia-szolgáltató nagyvállalat és alapítói, Roger Sant és Dennis Bakke, akik ebben a szellemiségben tették sikeressé a céget.

Slide
Koldo Saratxaga
A K2K atyja

A spanyol K2K Emocionando fejlesztői csoport világszerte több, mint 1000 vállalatot kísért a Teal átalakulásban, sikerrel. Akár a csőd széléről hoztak vissza szervezeteket, már fél év alatt megmutatkozó eredményekkel. Az ő gyakorlati tudásuk, tapasztalatuk és módszertanuk a legkidolgozottabb Európában – erős üzleti szemléletű, pragmatikus megközelítéssel dolgoznak.

Toldi Zsuzsanna, az Aquilone Training Kft. tulajdonosa és vezető tanácsadója hazánkban egyedüliként vett részt és sajátította el ezt a módszert a K2K szervezetfejlesztői képzésén.

previous arrow
next arrow