TEAL MENTORING

Amikor elindulsz teal irányba – coachként, trénerként, vezetőként, csapattagként, hr-esként – és szeretnéd bevinni a cégedhez, közösségedhez ezt a működést, ha nem akarsz, vagy nincs arra lehetőség, hogy egy fejlesztővel dolgozz bent a szervezetben, akkor a mentoring lehet jó megoldás. A mentoringban a tudásod megerősítését, eszközöket, anyagokat is adunk, személyes viszonyulásoddal is dolgozhatunk, ha szeretnéd.

A témákat, a kérdéseket Te hozd, mi adjuk a tapasztalatunkat, a tudásunkat és a teljes figyelmünket, meg nagyon drukkolunk, hogy sikerrel járj! Közösen kialakítjuk, hogyan és meddig dolgozzunk együtt, aztán nekivágunk, és persze út közben majd még alakul is… Minden Utazót szeretettel várunk, hiszen a küldetésünk közös!

⟸ Vissza az Egyéni Teal Szolgáltatásokhoz

Beszélgessünk!

Szeretne többet megtudni szolgáltatásunkról? Vegyen részt ingyenes online konzultációnk valamelyikén!

A jövő szervezetei könyvek

Frederic Laloux A jövő szervezetei című művében foglalta össze a teal működés alapvetéseit. A könyv magyar nyelvű verziójának kizárólagos magyarországi kiadójaként büszkék vagyunk arra, hogy a kiadvány immár második kiadása mellett az illusztrált verziót is egyre növekvő érdeklődés mellett forgalmazhatjuk.