REZILIENCIA ÉS STRESSZKEZELÉS

– ORIENT EXPRESSZ ONLINE JÁTÉK

Miért érdemes a játékos utánkövetés eszközét választani?

Egyedi fejlesztésű tréning-utánkövető játékaink mindegyike egy izgalmas világba, történetbe repíti el a játékost, ahol egy biztonságos környezetben, életszerű szituációkban próbálhatja ki és gyakorolhatja a fejlesztések során elsajátított tudást. A Game Learning támogatja és kíséri a fejlesztési folyamatot, hatékonysága abban rejlik, hogy a játékban szereplő feladatok az előhívásos tanulásra épülnek. Ennek előnye az általános ismétléses gyakorlással szemben az, hogy az ismeretanyag hosszútávon is beépül. Méréseink igazolják, hogy a sok, kis beavatkozási pont, impulzus támogatja leghatékonyabban a viselkedésváltozást.

  • Az előhívásos tanulást alkalmazva biztosítja, hogy az információ a hosszútávú memóriába épüljön be.
  • Mindössze napi 15-20 percet vesz igénybe 2-3 hetes szakaszban.
  • Egyedi fejlesztésű online játékaink népszerűsége a vizuálisan vonzó megjelenésben és az izgalmas feladatokban rejlik.

Kerettörténet

A játékosok az Orient Expressz kényelmében sajátíthatnak el stresszkezelő technikákat, és részt vehetnek az évezred gyémántrablásának felgöngyölítésében!

Idő:

Napi 15-20 perc 10 napon át.

Szolgáltatásaink online is elérhetőek, beszélgessünk!

A jövő szervezetei könyv

Frederic Laloux A jövő szervezetei című művében foglalta össze a teal működés alapvetéseit. A könyv magyar nyelvű verziójának kizárólagos magyarországi kiadójaként büszkék vagyunk arra, hogy a kiadvány immár második kiadását is egyre növekvő érdeklődés mellett forgalmazhatjuk.

Teal közösség

Csatlakozzon hozzánk Ön is!

A csoportnak havi rendszerességgel találkozókat is szervezünk, illetve hírlevél formájában értesítünk minden feliratkozót a témával kapcsolatos aktualitásokról.