KUTATÁS

Szervezeti bizalom a fiatal vezetők és munkavállalók körében

A Wyoming-i Egyetem és a Minnesotai Egyetem, valamint a Future Consulting amerikai tanácsadó cég kutatásába kapcsolódtunk be magyarországi ügyfeleinkkel. A kutatás célja, hogy a szervezetekben a bizalom kialakulásának folyamatát és jellemzőit feltérképezzük, jó gyakorlatokat, beavatkozási eszközöket gyűjtsünk és kísérletezzünk ki, és ezeket megosszuk.

Magyarországi Teal gyakorlatok

Ezt a kutatást egy kérdőív kidolgozásával és 100 fős önkéntes csapattal indítottuk el, hogy feltérképezzük, a magyarországi vállalatokra milyen együttműködési paradigmák jellemzők, és milyen, a legújabb „teal”-nek nevezett együttműködési jó gyakorlatok lelhetők fel itthon.

A kutatás célja, hogy ingyenesen hozzáférhető tudásbázist építsünk, és segítsük a szervezeteknek magas bizalmi szintű, teal gyakorlatokat bevezető, a változásokhoz sikeresen alkalmazkodó vállalatokká válni.

Amennyiben kutatásaink felkeltették érdeklődését, kapcsolódjon be cégével, a részvétel ingyenes!

További információ: kutatas@aquilone.hu

Szolgáltatásaink online is elérhetőek, beszélgessünk!

A jövő szervezetei könyv

Frederic Laloux A jövő szervezetei című művében foglalta össze a teal működés alapvetéseit. A könyv magyar nyelvű verziójának kizárólagos magyarországi kiadójaként büszkék vagyunk arra, hogy a kiadvány immár második kiadását is egyre növekvő érdeklődés mellett forgalmazhatjuk.

Teal közösség

Csatlakozzon hozzánk Ön is!

A csoportnak havi rendszerességgel találkozókat is szervezünk, illetve hírlevél formájában értesítünk minden feliratkozót a témával kapcsolatos aktualitásokról.