Kezdjünk tiszta lappal!

2021 megtervezésében sokat segített az elmúlt év összegzése. A korábbi bejegyzésünkben említett játék a célok és álmok megfogalmazása mellett abban is segített, hogy rátaláljunk azokra a pontokra, amiket a tavalyi évből át akarunk hozni, és amiket el kell engednünk, mert megtanultuk, hogy csak hátráltató tényezők.

Az egyik ilyen tanulság a már említett „Konmarizás” volt. Tiszta lappal kell indulnunk és ki kell dobálni minden szemetet – a fizikai térben is, ahol mozgunk. Az, hogy mindannyian otthon is igyekszünk megteremteni a rendet, magával hozta azt is, hogy végre olyan irodát alakítsunk ki magunknak, amiben jól érezzük magunkat, és ahová szívesen meghívjuk az ügyfeleinket is.

Tavaly a járványhelyzet miatt nem volt lehetőségünk rendbe szedni a céges dolgainkat. Épp, amikor új irodába költöztünk, jött a home office, és utána is csak heti egy-két napot voltunk bent. Bár tudtuk és éreztük, hogy kezdeni kellene valamit az irodával, a rangsorban ez valahogy mindig hátrébb sorolódott. Most viszont, hogy év elejétől elkezdtünk sűrűbben bejárni, megkívántuk azt is, hogy egy trendi és szép irodában dolgozhassunk együtt.

Így hát amíg Zsuzsa az ügyfelekkel találkozott, Anikóval felszívtuk magunkat, és elkezdtük megteremteni álmaink irodáját. Terveztünk, pakoltunk, egyik bútort tologattuk a másik után, Ákost berántottuk villanyt szerelni… a végeredmény pedig egy olyan tér lett (legalábbis az egyik helyiségben, Róma sem egy nap alatt épült!), ahol örömmel töltünk el időt, ahová boldogan hívnánk már most bárkit, és amire a főbérlőink is elismerően bólogattak. ?

Természetesen még sok munkánk van, és nem egy nap alatt fogunk minden még a dobozokban várakozó iratot átválogatni és rendszerezni, de megtettük az első lépéseket.

Azzal, hogy lassacskán talán mindenki vissza tud menni heti néhány napot az irodába, fontossá vált, hogy olyan tér várjon minket, ami a szépségével, rendezettségével és pozitív energiáival megkönnyíti a munkát. Javasoljuk, hogy mindenki töltsön ezzel egy kis időt, és alakítson ki olyan környezetet magának, ami segíti a hatékony és örömteli munkavégzést. Nem kellenek hatalmas dolgok – ha csak arra van lehetőséged, hogy a saját munkaállomásodat alakítsd át egy kicsit, már az rengeteget segít. Egy számodra kedves fotó az asztalon, egy szép irattartó, egy funky jegyzetfüzet, ami mosolyt csal az arcodra… A lényeg, hogy tüntess el magad körül minden felesleges dolgot, és vedd körbe magad olyasmikkel, amikből energiát tudsz meríteni. Van egy olyan érzésünk, hogy idén szükség lesz rá. ?

Mádi-Krezinger Cintia

A jövő szervezeteit építjük és támogatjuk hírlevelünkön keresztül is!

Ingyenes, hetente frissülő anyagainkért iratkozzon fel hírlevelünkre!

Teal szolgáltatásaink

Célunk, hogy a teal világát minél több ember számára megismerhetővé tegyük. Ennek érdekében indítottuk el egyéni teal szolgáltatásainkat – kattintson és tudjon meg többet!

Teal közösség

Csatlakozzon hozzánk Ön is!

A csoportnak havi rendszerességgel találkozókat is szervezünk, illetve hírlevél formájában értesítünk minden feliratkozót a témával kapcsolatos aktualitásokról.